Beste Argentijnse wijn komt van De Salentein

Foto:

Een jury bestaande uit sommeliers, vinologen en journalisten bekroonde (van 3.000 wijnen uit 42 landen) de Salentein Pyros Limestone Hill Malbec 2018 tot de beste Argentijnse wijn.

In april nam  CEO van Salentein Sven Piederiet deze belangrijke prijs in ontvangst: “Het is een enorme eer. Fantastisch! We doen ieder jaar mee, want het is een gerenommeerd magazine in Europa en met het oog op de Nederlandse markt is dit natuurlijk een hele belangrijke contest voor ons. Hier hebben we jaren hard voor gewerkt.”
Het succes verklaard? ,,We hebben de afgelopen jaren nog meer aandacht besteed aan onze wijngaarden en de grond. Wat heeft iedere vierkante meter in huis? Wat produceer je waar en onder welke omstandigheden? Op die manier selecteren we de beste druiven. Daar is veel onderzoek voor nodig.”

Salentein Malbec Day

Landgoed de Salentein grijpt deze kans aan om de Malbec-druif, welke bekend staat als Argentijnse trots, groot te vieren op zondag 29 mei aanstaande. Het terras van Huis de Salentein vult zich met sfeervolle muziek en een breed palet aan smaakvolle bites, zoals Argentijns vlees van eigen runderen, empanada’s en nacho’s. Een culinaire beleving voor jong en oud! Meer op www.salentein.nl.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen