blog 2 Leergeld Musical Club

Foto:

Wij zijn de Leergeld Musical Club


Sinds een paar maanden zijn we aan de slag om de groep-8-musical Grumor in de groep te repeteren. Samen met een groep kinderen waarvan de jongste 10 is en de oudste 14 jaar.
De meeste kinderen kenden elkaar niet voordat we hieraan begonnen. Maar we zijn nu een ontzettend hechte club en we gaan ervoor! Want we doen dit om zoveel mogelijk mensen te laten zien dat de groep-8-musical Grumor in de groep bestaat en dat het een hele leuke musical is met belangrijke thema’s en een mooie boodschap. Op donderdag 9 juni en zaterdag 11 juni is onze musical te zien in Theater Streams Breede Beek.

Op de website van het theater

We vinden het ontzettend stoer dat we op de website van Streams Breede Beek staan en dat iedereen daar een kaartje voor onze voorstelling kan reserveren. Het wordt een leuke show! Kom je ook kijken? Een kaartje kost € 5,-.

Pizza Picknick

Laatst nam Anne van New York Pizza contact met ons op. Zij ziet ons elke woensdagavond naar De Schakel fietsen want daar repeteren we. En ze was erg benieuwd wat we daar toch allemaal aan het doen zijn. Toen ze hoorde van onze plannen wilde ze graag een keer op pizza trakteren. Dat konden we natuurlijk niet afslaan en we hebben er maar meteen een extra oefenmoment plus Pizza Picknick van gemaakt in het Stationspark.

Het was ontzettend leuk en we hebben allemaal lekkere pizza’s gegeten en gezellig iets gedronken. We hebben flink gerepeteerd maar ook heel veel lol gemaakt. En we hebben een TikTok gemaakt. Pizza!

We kregen allemaal een cadeaubon om nog een keer pizza te bestellen en Anne heeft beloofd dat ze ook komt kijken bij onze voorstellingen. Bedankt voor de lekkere pizza, New York Pizza.

Team Musical Club
Petra, Marja, Jeffrey, Marcelle

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen