blog 3 Leergeld Musical Club

Foto:

Wij zijn de Leergeld Musical Club

Lekker bewegen en dansen

Sinds een paar maanden zijn we aan de slag om de groep-8-musical Grumor in de groep te repeteren. Samen met een groep kinderen waarvan de jongste 10 is en de oudste 14 jaar.
De meeste kinderen kenden elkaar niet voordat we hieraan begonnen. Maar we zijn nu een ontzettend hechte club en we gaan ervoor! Want we doen dit om zoveel mogelijk mensen te laten zien dat de groep-8-musical Grumor in groep 8 bestaat en dat het een hele leuke musical is met belangrijke thema’s en een mooie boodschap. Op donderdag 9 juni en zaterdag 11 juni is onze musical te zien in Theater Streams Breede Beek.

Hulp van Laurens Hagens


Als je in een musical speelt dan moet je fit zijn en veel bewegen en dansen. Laurens van LDC Nijkerk heeft ons fantastisch geholpen daarmee. Hij is een paar keer op woensdagavond bij ons langsgekomen en heeft ons allerlei moves geleerd. Ook kregen we van alles te weten over hoe je het beste als een ster over het podium kunt lopen en hoe je moet kijken. We hebben erg veel geleerd van Laurens en het was heel erg leuk. Dankjewel!.

 

Nijntje

De spanning stijgt want over een paar dagen is het zo ver. Dan staan we in een echt theater en gaan we onze shows doen voor het publiek. Je kunt er nog bij zijn want er zijn nog een paar plekjes. Komen jullie kijken? Op de website van Streams Breede Beek zijn de kaartjes te koop voor € 5,-. Om de zenuwen een beetje te bestrijden doen we aan het einde van onze repetitie-avond nog weleens “gekke dansjes”. De laatste keer over een lief konijntje. Dat is een keer iets anders dan die “engerds” in onze musical. 😊

Tot donderdag- of zaterdagavond?

Team Leergeld Musical Club,
Jeffrey, Marja, Petra, Marcelle

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen