Bijna 13.000 euro voor villa Pardoes

Corona hielp niet echt mee.

Foto: Mathilde Dusol

Toch heeft de expeditie van Corlaer Cycling dit jaar 12.888 euro bijeen gebracht voor villa Pardoes. Dat werd maandagavond duidelijk in Ei8ht, waar ouders en leerlingen bijeenkwamen en het bedrag bekend werd gemaakt. Chantal Frijters (villa Pardoes) kreeg de cheque overhandigd. De leerlingen hadden allerlei acties gedaan en sportief gezien in mei goed gepresteerd door de Mont Ventoux op te fietsen.

In 2019 ging Ely Hackmann mee op expeditie naar de Mont Ventoux. Dat waren andere deelnemers, maar dezelfde emoties en belevenissen.

Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.