Woningen voor de toekomst in Nijkerkerveen

Foto:

In deze tijd van woningnood zijn de 29 nieuwe sociale huurwoningen in Nijkerkerveen meer dan welkom, aldus de WSN.

De bouw start in oktober en Koelewijn levert de woningen naar verwachting op in december 2023. Vorige week tekenden Vera Luijendijk interim directeur-bestuurder WSN, Maurits van de Geest directeur Koelewijn bouw uit Bunschoten en Ferry van Kommer directeurvan Bouw van Kommer uit Nijkerkerveen de overeenkomst voor het project De Goede Woning.

Behoefte aan levensloopwoningen

De behoefte aan levensloopwoningen in de gemeente Nijkerk neemt toe. WSN speelt in op ontwikkelingen en de toenemende vraag naar dit type woning. De trend bij veel nieuwbouwprojecten, die worden ontwikkeld door diverse ontwikkelaars, is dat we vooral (kleine) appartementen aangeboden krijgen.

Vera Luijendijk: “In dit geval zijn we blij dat we op dit stukje eigen grond levensloopwoningen gaan bouwen. Dat sluit perfect aan op de toenemende vraag. WSN vindt het
belangrijk om woningtypes te bouwen waar behoefte aan is om zo ook doorstroming te realiseren.”

Duurzaam en energiezuinig

Rudi Hol, projectontwikkelaar WSN: “Alle woningen zijn extra goed geïsoleerd en hebben een individuele warmtepomp waarmee bewoners hun woning kunnen verwarmen en koelen. We plaatsen ook zonnepanelen die energie leveren. Zo bieden we de nieuwe bewoners een comfortabel en prettig thuis.”

Een stukje geschiedenis

Na de fusie met De Goede Woning in 2018 kreeg WSN ook grond mee aan de Jacob de Boerweg. Deze grond is in het verleden door De Goede Woning (DGW) aangekocht met als doel een nieuwbouwproject te ontwikkelen. Voor deze fusie had DGW een overeenkomst gesloten met Bouw van Kommer voor het ontwikkelen van een woningbouwplan. Dat is de reden waarom dit nieuwbouwproject de naam De Goede Woning heeft. Als eerbetoon heeft de gemeente Nijkerk de straat De Goede Woning genoemd.

Op de foto van rechts naar links: Ferry van Kommer van Bouw van Kommer, Vera Luijendijk interim directeur-bestuurder WSN,
Maurits van de Geest, directeur Koelewijn bouw, Rudi Hol projectontwikkelaar Vastgoed WSN.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen