Bzzzonder op Groot Hennekeler hield open huis

Vrijdagmiddag 1 juli was iedereen van harte uitgenodigd om het openingsfeest van Bzzzonder Bloemendal – op landgoed Groot Hennekeler – bij te wonen.

Naarmate de middag vorderde werd het drukker, vooral met ouders, die een opvangplek voor hun kind zoeken. Dan is Groot Hennekeler wel een bijzondere plek.

Kindercentrum Bzzzonder heeft zich in april van dit jaar gevestigd in de deel van de monumentale boerderij. De gebouwen op het landgoed zijn grondig gerenoveerd waarbij zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

In de vroegere deel is de kinderopvang van Bzzzonder gevestigd.

foto: Chantal Bredemeijer
Chantal Bredemeijer

Iedereen die het leuk vindt om te zien hoe de renovatie heeft uitgepakt, kon een kijkje komen nemen. Er waren allerlei activiteiten, waaronder een blotevoetenpad, schminken, bloempotjes versieren, de varkentjes aaien, popcorn smikkelen, natuur-armbanden maken en reusachtige bellen blazen. meer.

Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar en heeft als missie om ieder kind een fijne plek op hun opvang te bieden, ook wanneer er sprake is van een zorgvraag. Ieder kind is welkom. Deze groene plek biedt alle mogelijkheden om Groene Kinderopvang te bieden, wat inhoudt dat er extra veel aandacht uitgaat naar buitenspelen en natuurbeleving.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen