Sponsortocht Boni voor KiKa

Foto:

Boni organiseert voor haar medewerkers op zaterdag 9 juli een sponsortochtvoor KiKa.

Boni-medewerkers kunnen kiezen voor een route per mountainbike of racefiets. Per mountainbike fietsen de Boni-medewerkers in de bossen rondom het filiaal. Per racefiets wordt er gefietst van filiaal naar filiaal. De totale lengte van deze sponsortocht bedraagt 79,5 kilometer.
De fietstocht start vanuit het Boni filiaal in Ermelo. Zij fietsen vervolgens naar Boni Putten, Nijkerk Wheemplein, Hooglanderveen, Baarn en Soest. Via Amersfoort en Leusden keren zij dan weer terug naar het filiaal in Ermelo. Bij deze sponsortocht leggen de fietsers 79,5 kilometer af.

Andere sponsoren

Naast Boni zijn er ook nog partners van Boni die een aandeel hebben bij de sponsoring van KiKa. Voorbeelden hiervan zijn Bakkerij Fuite, GVS, Heine B.V. Elektrotechniek, tekstbureau de Pastorie, DetaSoft, Slagerij van Guilik, Hessing supervers en bouwbedrijf J.Timmer.

Een eigen bijdrage doen

Klanten van Boni die ook een bijdrage willen leveren kunnen hun statiegeldbonnen in de daarvoor bestemde inleverboxen doen in een van de filialen die tijdens de route wordt aangedaan.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen