“Allemaal voor Ons Belang” wordt in oktober gespeeld

Foto:

Week na week verscheen weer een nieuw geschreven stuk tekst waar de spelers van Het Gebeuren hun tanden in konden zetten.

Want ook dit jaar schreef de vaste huisregisseur, Mirjam Bosveld, het script voor de jaarlijkse uitvoering. En ook dit jaar lijkt het weer een fantastisch rijke voorstelling te worden. Een lach en een traan, alles zit er weer in.

In het mooie dorp Nieuwenhoven – wie kent het niet – heeft de plaatselijke wethouder een prachtig nieuw pand laten bouwen voor dorpshuis ‘Ons Belang’. Niet dat het bestuur van het dorpshuis daar nou op zat te wachten, maar de wethouder had er belang bij. Vlak voor het geplande openingsfeest, sloeg corona ook in
Nieuwenhoven hard toe. De feestelijkheden werden uitgesteld, het dorpshuis moest dicht en ‘Ons Belang’ belandde financieel in zwaar weer. Nu men elkaar weer openlijk mag ontmoeten, dreigt een faillissement en dus definitieve sluiting van ‘Ons Belang’. En dat is iets wat noch de wethouder, noch het bestuur, noch de gebruikers van het dorpshuis willen.
Alleen hebben ze allemaal zo hun eigen motieven en eigen ideeën over een oplossing om het tij te keren. Gaat het eigenlijk nog wel om ‘Ons Belang’?

Wil jij ook zien hoe dit afloopt? Houd de website in de gaten voor het bestellen van je kaarten.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen