Gemeente Nijkerk reageert snel op ‘bombrief’ bewonersvereniging

Foto:

Deze week is het opruimen hervat van de puinhopen op het toekomstige kerkplein


Eind juni stuurde de Bewonersvereniging Binnenstad een ‘bombrief’ naar het nieuwe college om aandacht te vragen voor dit terrein dat al maanden lijkt alsof er een bom is ingeslagen. Een schandplek onder de mooiste toren van Nederland.
Lees hier de “bombrief”, die de “Bewoners Vereniging Binnenstad” stuurde.

Het bestuur is blij dat de gemeente luistert. Voorzitter Aart Markies: “Onze brief is op de agenda geplaatst van de gemeenteraad en lijkt nu al effect te sorteren. Alle omwonenden zijn blij dat het opruimen opnieuw is begonnen. We wachten nu nog op duidelijkheid over de parkeergarage, langsparkeren en samenhang in beleid met andere projecten als St Jozef en de Havenkom.”

Over de BEwonersVEreniging Binnenstad

De bewonersvereniging is mede op initiatief van de gemeente opgericht om juist naast belangrijke stakeholders als horeca, middenstand, vastgoedeigenaren etc. als aanspreekpunt te dienen voor de gemeente. Sinds 15 maart 2021 is het een formele vereniging met een driekoppig bestuur.

Ondanks het feit dat vanwege de corona-beperkingen diverse geplande ledenwerf-bijeenkomsten niet door konden gaan, telt de vereniging 35 leden. Er zijn 1200 binnenstadbewoners.
Alle “actieve” bewoners zijn lid van de vereniging. Dat zijn mensen, die meedoen in werkgroepen, platform binnenstad of overleg met de gemeente.

Op dinsdagavond 6 september 2022 organiseren we opnieuw een grote ledenwerf-avond in de binnenstad.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen