Kunstbussen bundelen activiteiten

Foto: Wim Roefs

Met ingang van het seizoen 2022/2023 zal de Stichting Kunstbus Hoevelaken geen activiteiten en excursies meer organiseren.

Belangrijkste reden hiervoor is dat de deelnemersaantallen verder dalen waardoor de kostprijs van de kaarten en excursies meer en meer moet stijgen. Vanaf nu worden interessante, mooie of ontroerende culturele evenementen voor vijftigplussers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk verzorgd door Kunstbus Nijkerk, een initiatief van de Unie van Vrijwilligers.

Hanita Tijsseling, projectleider van de Kunstbus Nijkerk en Klaas Fokkema, bestuurslid van de Kunstbus Hoevelaken, zijn verheugd over deze ontwikkeling: “Het zorgt voor meer duidelijkheid voor alle geïnteresseerden en het past bij de titel van het recente coalitieakkoord ‘Samen wonen, samen werken, samen leven’. Daarnaast spelen schaalvoordelen van de bundeling een rol. Wij zijn ervan overtuigd dat nu de continuering van de doelstelling van de Kunstbus verder is versterkt.”

Onlangs presenteerde de Kunstbus Nijkerk het programma voor het seizoen 2022-2023. De folder met het programma en het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij UVV Nijkerk, Dorpshuis de Stuw (Hoevelaken), Dorpshuis ’t Veense Hart (Nijkerkerveen) en in de Bibliotheken in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. De informatie is ook te vinden op www.uvv-nijkerk.nl of via een emailbericht naar [email protected] Belangstellenden kunnen tot 12 september a.s. zich aanmelden voor één of meerdere programmaonderdelen.
Over de naam van de nieuwe Kunstbus wordt nog nagedacht. Misschien kan de naam nog meer aansluiten bij de namen van de kernen van de gemeente.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen