Repetities Excelsior beginnen weer

Foto:

De Christelijke. Gemengde. Zangvereniging “Exelsior” begint dinsdag 30 augustus 2022 weer met de wekelijkse repetitieavonden.

Het koor repeteert in de Fonteinkerk an de Ds. Kuypersstraat 2, van 19.45 tot 21,45 uur.

Voor mensen die van zingen houden een mooie gelegenheid om eens een repetitieavond te komen bezoeken en de sfeer te proeven. “Excelsior” is een gemengd koor met zo`n 90 leden.
Het koor heeft in maart haar honderdjarig Jubileum gevierd en heeft sinds kort Martin de Jong als nieuwe dirigent . Op www.maatinmuziek.nl kunt u alle informatie over De Jong vinden.

Het eerst volgende concert is op 23 september 2022 samen met het Urker mans formatie onder leiding van Martin mans. Dit concert zal plaats vinden in Grote Kerk Dit concert wordt georganiseerd door de Firma Bouw groenvoorziening, ter ere van hun 30 jarig bestaan.
Op dinsdagavond 20 december 2022 geeft Excelsior haar jaarlijks kerstconcert in de Fonteinkerk. Met de medewerkenden Armen van der Linden, cellist, Diana Apspoel, hoboïste Jonate Droogers, fluit en Jeroen de Weerdt, Organist & pianist.
U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven tijdens de repetities om misschien wel lid te worden van dit prachtige koor.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen