Telstar/Schoonderbeek schoolkorfbaltoernooi 7 en 9 september 2022

Foto: KV Telstar

Woensdag 7 en vrijdag 9 september vindt het schoolkorfbaltoernooi weer plaats bij korfbalvereniging Telstar in te Hoevelaken. Alle kinderen van de groepen 5 tot en met 8 van de Hoevelakens basisscholen konden zich via hun school opgeven. De scholen hebben teams gemaakt en deze hopen tegen elkaar te strijden. Ook dit jaar doen er weer teams mee van alle basisscholen in Hoevelaken. Het toernooi is alleen mogelijk door de enthousiaste vrijwilligers.

Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van een applicatie voor het programma en de uitslagen. Zo kunnen de teams sneller en makkelijker zien wat de uitslag is en wanneer er gespeeld moet worden op welk veld. De teams kunnen na het spelen van wedstrijden ook zien wat de stand is in hun poule en of ze mee mogen doen op de finaledag waar bepaald wordt welks teams de bekers mee naar school mogen nemen.

Het toernooi begint op woensdag 7 september om 15.00 uur tot ongeveer 18:00 uur. Aan het einde van deze avond wordt er een fairplaybeker uitgereikt voor de school die het meest sportief heeft gespeeld. De finalewedstrijden zullen op vrijdag 9 september plaatsvinden van 18:00 uur tot ongeveer 20:00 uur. Vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen is het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk met de fiets komt. De teams worden op woensdag om 14:5 uur en op vrijdag om 17:50 uur verwacht en kunnen zich aanmelden bij de jurytafel in de kantine. De teams krijgen bij het aanmelden een aardigheidje mee gesponsord door Schoonderbeek.

De wisselbeker van het toernooi gaat naar de winnaar van groep 8. Wie deze beker drie achtereenvolgende jaren wint mag hem houden. De beker is beschikbaar gesteld door Schoonderbeek.

Maatregelen corona

Voorzover nu bekend kunnen we na twee toernooien weer publiek ontvangen. We hopen dat de regels in de tussentijd niet veranderen. Hoe fijn zou het zijn dat ouders, opa’s en oma’s vrienden, vriendinnen en andere belangstellende de teams weer kunnen aanmoedigen. Komt u/ kom jij ook kijken?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen