Nieuwe bus voor de dierenambulance

Foto:

Vandaag kreeg de dierenambulance van de Stichting Dierenlot een splinternieuwe Volkswagen Transporter ambulancebus.

Stichting Dierenlot bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. De dierenambulance Nijkerk e.o. krijgt nu  al zo’n 10 jaar bijdragen van Dierenlot.

De kennismaking tussen beide partijen begon in 2012 met het kapotgaan van de motor van de eigen dierenambulance van Nijkerk op de snelweg. Er was toen acute noodzaak een andere ambulance te bemachtigen. Dierenlot bracht uitkomst en stelde direct tijdelijk een ambulancebus ter beschikking. Binnen een dag werd er weer gereden. Die bus werd later weer ingeleverd. Een aantal jaren later werc besloten alleen nogf met ambulances van Dierenlot te gaan rijden. Uitgerekend de tijdelijke leenbus kwam weer terug en heeft trouwe dienst gedaan tot een maand geleden. Toen gebeurde helaas weer hetzelfde: onderweg pruttelde de motor en daarna was en bleef het stil… motor definitief kapot.

Een afscheid van een bijzondere bus die vele kilometers gemaakt heeft voor in nood verkerende dieren.

Dierenambulance Nijkerk rijdt tegenwoordig met drie ambulances van Dierenlot.
De aanvraag voor een nieuwe bus werd snel positief beantwoordt. Vandaag was het zover. De overhandiging van een Volkswagen Transporter met complete uitrusting en de noodzakelijke voorzieningen/inbouw in de laadruimte voor dierenvervoer. Voorzien van de nieuwste snufjes kan men hier weer jaren mee vooruit. Dat alles mogelijk gemaakt dankzij de vele donateurs van Stichting Dierenlot.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen