Oudere fietsers gezocht om Doortraproutes te testen

Foto: Lenus van der Broek

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om een nieuwe Doortraproute te testen in de gemeente Nijkerk.

Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten.
Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.

Testdagen

Van 29 september t/m 1 oktober kunt u de route fietsen. Dat kan alleen of met uw familie, vrienden of bijvoorbeeld uw fietsclub. Dat is niet alleen gezelliger, maar hoe meer testers zich aanmelden, hoe beter de routes straks zijn!
Meld u aan als testfietser en maak kans op een cadeaubon!
Wilt u de route uitproberen? Meld u zich dan aan bij de Fietsersbond.
U mag zich ook voor andere routes opgeven. U ontvangt na aanmelding een beschrijving van de route die u wilt testen en een link naar een vragenlijst waarop u uw mening over de route kunt geven. Kent u anderen die dit mogelijk leuk vinden, verspreid dit bericht gerust. Onder de testfietsers verloten we per route een cadeaubon van 20 euro.

Doortrappen

De Doortraproutes worden gemaakt door de Fietsersbond in opdracht van de provincie Gelderland als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen.
De Fietsersbond maakt deze route in Gelderland in navolging op de 9 Doortraproutes die de Fietsersbond najaar 2021 ontwikkelde, de 7 routes van dit voorjaar en 8 in het najaar.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen