TruckStore verhuisd naar Nijkerk voor betere bereikbaarheid

Foto: Wikipedia

TruckStore is per 17 oktober gevestigd aan de Galvanistraat.

De verhuizing vanuit Roelofarendsveen geeft veel voordelen voor de klant. Luc Lampaert, Head of TruckStore legt uit: “We zitten nu op een centrale locatie midden in Nederland, vlakbij vele grote fleetowners. Het terrein is groter en handiger ingedeeld dan voorheen. Ook vanuit deze locatie bieden we de hoogst mogelijke kwaliteit dienstverlening die je van Mercedes-Benz mag verwachten.”

Klaar voor de toekomst

De nieuwe TruckStore-locatie in Nijkerk is in meerdere opzichten een vooruitgang. “Een ander voordeel is de toegenomen ruimte: we kunnen meer trucks laten zien op ons terrein. Met deze verhuizing gingen we van 7.000 naar maar liefst 11.000 vierkante meter oppervlakte. Er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid. Op deze locatie bieden we bovendien dienstverlening van het hoogst mogelijke niveau. Het klaarmaken, poetsen en controleren van de trucks, maar ook reparatie: we werken met professionele Mercedes-Benz-monteurs. Dit alles maakt dat we nu, meer dan ooit, klaar zijn voor de toekomst”, vertelt Lampaert.

TruckStore, onderdeel van Daimler Truck AG, is een internationaal netwerk voor gebruikte vrachtwagens met twaalf vestigingen door heel Europa en Turkije. Naast trekkers biedt TruckStore ook een compleet aanbod van opleggers en aanhangers.

bron: Transport online

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen