Huisarts Frans van der Velde Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Foto:

Bij Koninklijk Besluit is de Hoevelakense huisarts Frans) van der Velde benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Van der Velde vierde in Kade 10 zijn 25-jarig jubileum, dat door het opspelden van de bijbehorende versierselen een extra dimensie kreeg.

Van der Velde is sinds 1 november 1997 huisarts in Hoevelaken. Daarvoor was hij vier jaar actief als tropenarts in Zimbabwe.

Naast zijn werk als huisarts was de heer Van der Velde actief betrokken bij het oprichten van de Huisartsenpost Eemland. Ook is hij actief voor het Sociaal Beraad Hoevelaken en de Huisartsen Coöperatie Amersfoort, is hij opleider van huisartsen, als afgevaardigde namens de huisartsengroep Hoevelaken lid van het GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) en het HAROP (Huisartsen Rampen Opvang Plan) in de regio Gelderland, met als bijzonder aandachtsgebied de bestrijding van de COVID crisis. Ook is hij, in de functie als arts, vrijwilliger bij de Stichting Mensen voor Mensen, een stichting die groepsreizen organiseert voor mensen met een beperking.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen