Kinderen komen “Samen in actie”

Foto:

Mel Geerse en Angelique Nab van “Samen in Actie” proberen mensen te verblijden en/of met elkaar in verbinding te brengen op een zo positief mogelijke manier.

Om dit jaar af te sluiten zijn ze bezig met de actie: Wat is jouw wens?

Kinderen tot en met 16 mogen laten weten wat hun wens is voor zichzelf, een ander of de wereld. Bij de actie “doe je wens” hopen ze de kinderen tot en met 16 jaar stil te laten staan bij wat zij echt belangrijk vinden of bij waar hun behoefte ligt.
Dit omdat het dagelijks leven al zoveel vraagt en verlangt van iedereen.

Zij kunnen de wens niet vervullen, maar er wel samen bij stilstaan. Sommige wensen gaan wel in de prijzen vallen met bijvoorbeeld: speelgoed, een ticket (voor een dagje uit) of een setje bakspullen.
De wensen worden allemaal als wensen-expositie de Bibliotheek gehangen, zodat ook anderen de wensen kunnen bewonderen en zien. En de wens een ereplekje krijgt en gehoord en gezien wordt.

Kinderen mogen in de bibliotheek een lampion maken omdat elke wens een lichtje in je hart is!

Mocht je mee willen doen? Dat kan nog tot 5 december via deze pagina op Facebook.

Over Samen in Actie

Samen in Actie heeft als doel mensen (met name jeugd tot 18 jaar) in het zonnetje te zetten. Wie kan dat tegenwoordig niet gebruiken?

Hun doelgroep is veelomvattend. Het motto is, dat elk kind en mens gelijke kansen verdient. Want dat is lang niet altijd zo, bijvoorbeeld in gezinnen die te maken hebben met financiële onzekerheid en problematiek, fysieke en mentale uitdaging en (ernstig) ziekte van één van de ouders.

Ze begonnen klein, maar inmiddels doen kinderen door heel Nederland mee aan onze acties! En dat vinden wij heel mooi.

Mel Geerse en Angelique Nab:”Onze missie is het verblijden en in het zonnetje zetten van onze doelgroep door middel van het uitzetten van (online geregelde) acties zoals kleur- en tekenwedstrijden, prijsvragen, spaar en verzamel acties, knutselwedstrijden, andere projecten en ideeën gekoppeld aan prijsuitreiking op locatie (of andere evenementen)”

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen