Amersfoortse oppositie keurt communicatie met Nijkerk over Skaeve Huuse af

Foto:

De gehele Amersfoortse oppositie heeft een spervuur van kritische vragen gesteld over de communicatie tussen Amersfoort en de gemeente Nijkerk over de mogelijke komst van 8 tot 10 Skaeve Huse,.

Die komen op de grens van Nijkerk en Amersfoort.

Het Nijkerkse gemeentebestuur liet vrijdag weten onlangs volledig verrast te zijn door het plan van Amersfoort voor huisvesting van mensen die overlast veroorzaken. De beste locatie is volgens Amersfoort de Palestinaweg-Oost in Vathorst, vlak bij de gemeentegrens met Nijkerk. “Wij betreuren dat gemeente Amersfoort het project in het geheim heeft voorbereid”, aldus het Nijkerkse gemeentebestuur.

De Amersfoortse oppositie, met Amersfoort2014 voorop, legt nu het Amersfoortse stadsbestuur het vuur na aan de schenen in een serie vragen over het gebrek aan communicatie. Zoals over het feit dat Amersfoort 79 Nijkerkse adressen heeft aangeschreven over het plan voor de Skaeve Huse, zonder dat de gemeente Nijkerk dit wist. En dat de gemeente Nijkerk niet op de hoogte was van een inloopavond in Vathorst op 20 oktober.

bron: AD

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen