Beide vrijdagavondteams meiden Sparta Nijkerk kampioen

Foto: Anja de Greef

Vrijdagavond 18 november werden zowel Sparta Nijkerk Vrouwen 18+1 als Vrouwen 18+2 kampioen in de najaarscompetitie.

VOORTHUIZEN – Vrouwen 18+1 (beter bekend als VR5) is een enthousiast team die vorig seizoen al bijna kampioen werden maar toen brak de spanning ze op de laatste toernooiavond op. Onder de bezielende leiding van trainer/coach André Kok hebben ze dit jaar dus nog meer stappen gezet en is het wel gelukt. Na een overwinningen op Veensche Boys en een gelijkspel tegen vv Barneveld, werd het kampioenschap beslist in een duel met de andere kasnhebber, VVOP. Sparta Nijkerk had genoeg aan een gelijk spel en na een tumultueuze slotfase werd bleef het 0-0, dus genoeg voor het kampioenschap. In Barneveld werd op het veld al een klein feestje gevierd. Bij terugkomst op de Ebbenhorst werden ze onthaald door veel andere sporters en toeschouwers.

foto: Anja de Greef

Vrouwen 18+1 (beter bekend als VR6) is een team met veel ervaring.. Zij spelen als vriendinnenteam op de vrijdagavond hun wedstrijden. In de hele competitie werd maar één keer verloren. In een poule met Terschuurse Boys, Zeewolde en Veensche boys werden leuke toernooiavonden afgewerkt. Op de eigen Ebbenhorst werden 2 van de 3 wedstrijden gewonnen waardoor het kampioenschap gevierd kan worden.

In een enorm gezellige en bomvolle kantine kregen beide teams de kampioensschaal uitgereikt uit handen van bestuurslid Vrouwen-Meiden Sabine Bakker.
Geïnteresseerde meiden/vrouwen in het vrijdagavondvoetbal waarbij gezond bewegen in teamverband en gezelligheid voorop staan, kunnen contact opnemen via [email protected] voor een proeftraining of meer informatie. Bij Sparta Nijkerk is er ruimte voor meer meiden/vrouwen vrijdagavondteams zowel in de leeftijdscategorie 18+ als 30+. Voetbalervaring is daarbij dus zeker niet vereist.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen