Flevo Heren winnen nipt in Lelystad

Foto:

LELYSTAD – Op zaterdag 19 november hebben de mannen van Flevo H1 tegen de Houtrib H1 igespeeld.

De Houtrib staat op de 8e plek, 3 plekken onder Flevo. Onder leiding van Jelle Gijtenbeek gingen de mannen te water.

De eerste periode werd geopend door Ivar Loos die voor Flevo, die de 0-1 erin schoot. Maar de Houtrib knokte zich al snel terug naar een 2-1 voorsprong. Door een schot van Wouter Haandrikman en een 5-meter van Evert Guliker pakte Flevo de voorsprong weet terug. De eerste periode eindigde nog met een doelpunt aan beide kanten.

De tweede periode bleef het spannend. Met steeds een maximaal verschil van 2 doelpunten bleef de score dicht bij elkaar liggen. Onder andere door een strafworp voor Mark Stolk en een strak schot van Ivar Loos eindigde de periode met 7-7.

De derde periode liep Flevo eindelijk een klein beetje uit maar 7-10 door schoten van Wouter Haandrikman, Mark Stolk en een boogbal van Jelle Wiersma. Toch wist Flevo de ruime voorsprong niet lang vol te houden. De Houtrib kwam terug tot 9-10.

De laatste periode was het alles of niks. Ivar Loos zette Flevo op een 9-11 voorsprong. Na een doelpunt van de Houtrib en Mark Stolk was de stand 10-12 met nog anderhalve minuut op de klok. Uitsluitingen bij beide teams werden niet benut, met nog 8 seconden op de klok wist de Houtrib nog een laatste keer te scoren. Toen klonk eindelijk het eindsignaal.

bijdrage van Matthijs Jut

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen