Wethouder Broekman bezoekt inclusieve bedrijven

Foto:

Afgelopen maandag 21 november bezocht wethouder Mariëlle Broekman (o.a. portefeuille Economie, Werk, Participatie en Inkomen, Schuldhulpverlening) twee bedrijven.

Die bedrijven werken samen met met de Inclusief Groep.. Doel van het bezoek was om van dichtbij te zien hoe vorm gegeven kan worden aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Ratio Electric B.V. kiest om werk uit te besteden

Ratio Electric B.V. ontwikkelt en produceert onder andere laadpalen, laadkabels en mobiele autoladers voor elektrische en plug-in hybride voertuigen. Ratio besteedt een deel van het werk uit op een speciaal ingerichte locatie van Inclusief Groep in Harderwijk. De medewerkers maken hier vooral de laadkabels.

Ratio Electric

Bij SELL Plastics zijn medewerkers van Inclusief Groep werkzaam

SELL Plastics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en spuitgieten van een multifunctioneel scala aan kunststof halffabricaten en eindproducten. Bij SELL Plastics zijn drie medewerkers van Inclusief Groep werkzaam via een detacheringsconstructie.

Op zoek beste manier in een inclusieve arbeidsmarkt

Door met elkaar in gesprek te gaan wordt onderzocht wat de beste manier is om samen te werken. Bij de ene werkgever kan een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt prima binnen het bedrijf werkzaam zijn. Bij de andere past het uitbesteden van werk aan Inclusief Groep beter.
Wethouder Broekman: “Belangrijk is dat zowel gekeken wordt naar het belang van medewerkers als werkgevers. De werkgevers en medewerkers die ik heb bezocht waren tevreden en zien de samenwerking echt als toegevoegde waarde. Mooi om te zien hoe op verschillende manieren vorm gegeven wordt aan een inclusieve arbeidsmarkt.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen