Voice verliest ruim ondanks sterke start

BUNNIK – De heren van Voice speelden afgelopen zaterdag tegen koploper Celeritas.

Voice begon sterk aan de wedstrijd en het eerste kwartier ging gelijk op. Halverwege de eerste helft kwamen er slordigheden in het spel. Celeritas profiteerde optimaal en haalde ook voordeel uit een aantal beslissingen van de scheidsrechter in het nadeel van Voice. Celeritas kon, mede door vijf strafworpen in de laatste tien minuten, uitlopen naar een 14-8 ruststand.
In de tweede helft was Voice niet bij machte om het niveau van het eerste kwartier te halen. Celeritas liep langzaam uit naar een ruime overwinning, Zo verloor Voice ondanks een hoopvol begin toch met een groot verschil: 29-13.