Nieuwe tarieven RRReis-bussen Veluwe Zuid  

Foto:

Op 1 januari 2023 wijzigen de meeste tarieven voor de RRReis-bussen in Veluwe Zuid. Deze worden jaarlijks aangepast in lijn met de landelijke tarievenindex. Voor 2023 is deze vastgesteld op 7,24 procent.

Het vaste opstaptarief (het basistarief dat een reiziger altijd betaalt, waar de reis ook naartoe gaat) is voor het hele land hetzelfde, in 2023 is dat 1,08 euro. Het kilometertarief voor een reis met de OV-chipkaart in Veluwe Zuid komt uit op 0,196 euro.

Ritkaartje

Ook de tarieven van het kaartje bij de chauffeur wijzigen. Een ritkaartje voor een enkele reis gaat 2,60 euro kosten of een veelvoud daarvan, afhankelijk van de afstand. Een kidskaartje kost in 2023 1,25 euro, een dagkaart 13,00 euro en een meermanskaart 20,00 euro.

Meermanskaart

Nieuw is dat de meermanskaart verkrijgbaar is voor reizen in groepsverband door 6 personen waarvan er één minimaal 18 jaar of ouder moet zijn.

Voordeelproducten

De indexatie geldt tevens voor de tarieven van de diverse voordeelproducten (de tarieven van de Breng Vrij-abonnementen wijzigen pas op 1 juli 2023).

Alle informatie over de nieuwe tarieven is te vinden op www.rrreis.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen