OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in de bieb

Foto: OV-ambassadeurs

Het is weer winter: dat betekent dat de dagen korter zijn en het eerder donker is. Wanneer men liever niet in de auto stapt als het schemerig begint te worden of het al donker is, biedt het openbaar vervoer uitkomst. OV-ambassadeurs kunnen hierbij helpen; op 12 januari is er een inloopspreekuur in Nijkerk

Heeft u vragen over het reizen met trein, bus of haltetaxi? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens een van de inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren.

Bibliotheek

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op diverse locaties in de provincie Gelderland, Overijssel en Flevoland geven zij uitleg en helpen zij mensen op weg in het openbaar vervoer.

Op donderdag 12 januari 2023 is er van 14.00 tot 15.30 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek Nijkerk aan de Frieswijkstraat 99 in Nijkerk.

Telefonisch

Wie liever telefonisch contact heeft met een OV-ambassadeur kan contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038-303 70 10 op de volgende dagen:

  • maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur;
  • dinsdag- en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur;
  • maandag- en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen