Finish Halve van Nijkerk op het vernieuwde Plein

Foto:

Op zaterdag 8 april 2023, vindt de achtste editie van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk plaats.

De inschrijvingen zijn geopend. Vroege inschrijvers profiteren van de speciale eEarly-bird prijzen. De deelnemers finishen als vanouds op het vernieuwde Plein!

Op het programma van zaterdag 8 april staan het wandelen 10 km, kidsruns, Bouw Logistics Halve Marathon, Run033 en Vreugdenhil.

Ten opzichte van de voorgaande edities is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Belangrijkste is dat de Halve Marathon dit keer tweemaal de ronde van 10 kilometer loopt en hierdoor maar liefst drie keer het centrum aandoet. De start is inde buurt van het Stadspark. Langs de route zijn diverse gezellige supporterspunten, zoals bij de doorkomst in Nijkerkerveen en bij de Brink in Nijkerk.

De voorbereidingen van dit evenement zijn inmiddels al in volle gang. Ben jij ook al bezig met de voorbereidingen van jou favoriete afstand?

De Halve van Nijkerk is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. De organisatie bouwt het vernieuwde Plein om tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers na hun prestatie hun welverdiende medaille omgehangen krijgen! Inschrijven kan via www.halvevannijkerk.nl. Tot en met 31 januari 2023 geldt er een early-bird actie, dus vroeg inschrijven loont!

Bedrijfsdeelname

Steeds meer bedrijven stimuleren hun medewerkers om te bewegen. De Halve van Nijkerk biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven om mee te doen. In de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. Samen in beweging komen en nagenieten in een van de horecagelegenheden in het mooie centrum.

Programma (onder voorbehoud)

14.00 uur start 10km wandelen
17.00 uur start KidsRunHet programma ziet er als volgt uit:
17.15 uur start Halve Marathon

In 2022 ging het zo.

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen