Cathy van Manen (de Lokale Partij) verder onder vlag FVD

Foto:

Cathy van Manen, gaat per direct onder de vlag van FVD verder in de gemeenteraad.

‘’Vorig jaar mocht ik met voorkeurstemmen mijn intrede nemen in de Nijkerkse gemeenteraad. Mijn keus voor de Lokale Partij kwam voort uit het feit dat deze partij de enige partij in Nijkerk was met een positief kritisch geluid. Na een jaar ben ik het nog steeds eens met de standpunten zoals benoemd ten tijde van de verkiezingen, maar er gebeurt niet genoeg mee.

Mijn streven is een goede toekomst voor ons Nederland en daarbij is vrijheid voor mij de eerste prioriteit. De huidige ontwikkelingen vragen om een rigoureuze wijziging van het huidige politieke systeem en FVD is de enige partij die zich daarvoor inzet. Burgers hebben volksvertegenwoordigers nodig waar ze hoop uit kunnen halen voor de toekomst.

Daarom heb ik besloten om mij aan te sluiten bij Forum voor Democratie. Zij zijn de enige partij die strijdt voor fundamentele verandering en een goede toekomst voor de volgende generatie.‘’

Overvallen

Voor de Lokale Partij komt het echt als een donderslag bij heldere hemel. Fractievoorzitter Peter Collignon: “Het bericht heft ons oprecht overvallen. We gaan een en ander eerst in de fractie en de partij bespreken. Daarna komen we met een persbericht.”

 

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen