Kindcentrum de Koningslinde in actie voor Expeditie Corlaer

Alle kinderen van het kindcentrum de Koningslinde deden woensdag mee aan een actie voor een goed doel van expeditie Corlaer: de Tika foundation.


De peuters renden en fietsten rondom de zandbak. D leerlingen groep 1 t/m 5 bleven op het schoolplein en de leerlingen van groep 6 t/m 8 renden op het veld bij Sparta Nijkerk.

De kinderen kregen daarna nog wat lekkers voor hun geleverde inspanningen.

Expeditie Corlaer

Over de grens kijken, dat geldt zeker ook voor Expeditie Corlaer. Al meer dan tien jaar zetten derdejaars leerlingen van het Corlaer College zich in voor maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. Leerlingen uit verschillende afdelingen zetten zich samen in voor een goed doel. Zij gaan de grens over of zoeken hun eigen grenzen op en gaan een sportieve uitdaging aan. Dit jaar benaderden Jilles Doorn en Tom Dasler de Koningslinde voor deze sponsorloop.

Tom en Jilles hebben gekozen voor de Tika Foundation met Expeditie Nepal. Expeditie Nepal houdt in dat 14 leerlingen en 2 coaches (over alle niveaus van het Corlaer College) geld gaan inzamelen voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel Tika Foundation geworden. Tika Foundation is een stichting die kansarme kinderen in Nepal een toekomst geeft. In Nepal heeft deze stichting meerdere scholen, ook heeft deze stichting een weeshuis met kinderen die voorheen op straat leefden.

Meer foto’s in de fotoserie

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen