Feestelijke expositie Kunstcollage Hoevelaken (video)

Foto:

Jaarlijks sluit Kunstcentrum Collage Hoevelaken het cursusjaar af met een expositie van kunstwerken gemaakt door leerlingen.

Dat gebeurt al een aantal jaren bij Doggenaar in Hoevelaken. Ook dit jaar, maar het was bij de opening vrijdagavond wel extra druk. En niet voor niks.

Cadeau van de gemeente

Loco-burgemeester Mariëlle Broekman kwam Collage feliciteren met een cheque van 250 euro. Ze roemde het werk van de organisatie, maar ook dat van de cursisten en benoemde nog maar eens de groei van de afgelopen 25 jaar.

Het gaat heel goed met Collage, maar het bestuur is lang niet compleet. Daarom werd er getoost met de wens, dat dat bestuur volgend jaar wel voltallig mag zijn.

Het bestuur had voor de oprichtsters Piens Schouten en Rolina van Vliet een oorkonde als dank voor hun werk in die 25 jaar.

Erepenning voor Pien Schouten

Rolina van Vliet was al eerder gedecoreerd. Vanavond viel die eer te beurt aan mede-initiatiefneemster Pien Schouten. Zij kreeg de erepenning in zilver van de gemeente Nijkerk. Ze had die erkenning verdiend voor de vele jaren, dat ze zich inzet voor Kunstcentrum Collage.
Het ontroerde haar zichtbaar.

 

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen