Van hobby naar professionele nagelsalon

Foto:

Nijkerkse Lucia Geurtsen maakt van haar meisjesdroom werkelijkheid

Al vanaf kleins af aan is de Lucia Geurtsen bezig met uiterlijke verzorging. Haren, nagels en make-up. Lucia is niet het doorsnee meisje meisje maar een stoere vrouw die er graag goed verzorgd uitziet.

Tijdens een speelafspraakje doet de moeder van het vriendinnetje een keer haar nagels. Lucia is meteen verkocht. Dat heerlijke gefriemel vind ze zalig. En ook het eindresultaat maken haar nieuwsgierig om zelf te experimenteren. Ze oefent veel op zichzelf en na een tijdje willen ook haar zussen wel als proefkonijn dienen. De passie blijft en over de jaren komen naast haar zussen ook vriendinnen, moeders, tantes en buurvrouwen naar haar toe.

De beste worden

Als Lucia iets doet, doet ze het goed. Zo heeft ze zichzelf alle kneepjes van het vak geleerd. Ze krijgt zoveel positieve reacties van mensen die ook graag bij haar willen komen dat besluit er haar werk van te maken. Zo is PUUR LUCIA geboren.
Deze naam komt voort uit precies dat waar Lucia als persoon voor staat. Eerlijk, integer en recht door zee. Lucia is deskundig, maar ook eerlijk, als een stijl niet bij je past, dan zoekt ze samen met jou naar een beter alternatief. Door haar spontane en stralende persoonlijkheid is een bezoek aan PUUR LUCIA een echt feestje!

Inmiddels is er een prachtige salon aan huis en breid haar klantenkring zich rap (ook buiten Nijkerk) uit. Ze heeft klanten in onder andere Harderwijk, Ermelo, Amersfoort, Soest, Barneveld en Leusden.

“Ik vind het gewoon heerlijk om een klant lekker in de watten te leggen.”

Keuzestress


Bij PUUR LUCIA kun je kiezen uit meer dan 500 kleuren gellak. Al deze kleuren zijn overzichtelijk te bewonderen via de kleurstalen. Op je eigen hand kun je zo eenvoudig experimenteren wat mooi staat. Effen, glanzend, glitter en mat, alle varianten komen in deze veelheid aan kleuren terug. En zit je kleur en nog niet tussen, dan mixt Lucia de juiste kleur naar wens.

Wil je echt eens uitpakken? Ook voor nailart kun je bij haar terecht. Een patroon, een figuurtje of een marmereffect alles is mogelijk. De gellak blijft gemakkelijk 4-6 weken zitten. Dat is superfijn als je niet zo veel tijd hebt om vaak te gaan.

Om je vingers bij af te likken

In deze dure tijd is je nagels laten doen een luxe die niet iedereen zich meer kan veroorloven. Ook daarin onderscheid Lucia zich. Ze is bijna de helft goedkoper dan haar concurrenten. Zo houdt ze ook haar prijzen puur.

Je kunt per keer dat je gaat betalen en sparen voor een gratis verzorgingssetje. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart, waarbij je de elfde behandeling gratis krijgt.

Klanten Kim en Ester vertellen

“Het is altijd een ontspannen uitje om naar Lucia te gaan. Wij gaan altijd samen. Dan maken we er echt een gezellige middag of avond van. Wij gaan 1 keer in de 4 weken. Naast onze drukke baan even tijd voor onszelf. De reacties van onze omgeving zijn altijd zo leuk als er weer een nieuwe kleur op zit.” Kim is gek op felle kleuren en kiest in de zomer voor neonroze of koningsblauw. Ester houd het als directeur wat meer ingetogen. “Ik vind het superfijn dat Lucia de nagels terugvijlt tot de basislaag. Hierdoor heb ik enorm sterke nagels en blijft dit ook met de vechtsporten die ik doe prima zitten.
Wij kunnen een mooi verhaal houden maar we weten zeker dat je na 1 bezoekje ook bent verkocht.”

“Wij zeggen. Oordeel zelf!”

Contact


Ook benieuwd naar de kundige handen van PUUR Lucia?
Amersfoortseweg 823862 NE Nijkerk
Maak een afspraak via 06 204 600 75
Inspiratie opdoen? Volg Lucia op Instagram PUUR_LUCIA

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen