Hard werken wordt beloond voor Veensche Boys

Foto:

Veensche Boys is weer volop in de race voor promotie naar de eerste klasse.

De Blauwe Helden uit Nijkerkerveen wonnen de thuiswedstrijd tegen Jonathan met maar liefst 8-0, terwijl Lunteren alweer punten liet liggen. Het verschil met Lunteren, dat een plekje hoger staat, is nog maar één puntje.

Niet alleen het resultaat was goed te noemen, ook de instelling van veel spelers spreekt boekdelen.

r was bij tijd en wijle sprake van samba-voetbal en het harde werken werd bovendien vertaald in tal van doelpunten. Dat begon al na vijf minuten. Toen scoorde Rik Doppenberg na een zeer goede inzet aan de rechterkant door Tom van Donselaar. Vervolgens werden nog tal van vuurpijlen afgeschoten op de goal van Jonathan, maar die werden vrijwel allemaal gepareerd door een goede Zeister keeper. Na een kleine half uur spelen was dat zelfs niet meer houdbaar en maakte aanvoerder Nico van den Brom in de rebound de 2-0 na opnieuw een prachtige aanval van de zijde van Tom van Donselaar. Diezelfde Van Donselaar mocht de derde goal maken. Er werd nog geappelleerd voor buitenspel, maar de scheidsrechter had hier geen oren naar, ook niet na de woorden van de trainer van Jonathan dat zijn grensrechter de eerlijkste van de competitie was.

Na rust werden veel spelers rust gegund met het oog op de halve bekerfinale volgende week tegen de Bon Boys. Maar ook de reservebank kon er wat van voor wat betreft het scoringsvermogen. Dertig seconden na de thee maakte Tom van Donselaar de 5-0 en Arslan Gumus maakte de vijfde goal via een crossbal. De vertrekkende spits Danny Brouwer produceerde in de slotfase zomaar een hattrick en bracht tevens het zelfvertrouwen terug bij de ploeg die begin dit jaar nog in een flinke dip verkeerde.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen