Oldtimer Club Nijkerk viert tienjarig jubileum

Op zaterdag 13 mei vierde de Oldtimer Club Nijkerk haar tweede lustrum.


Ter gelegenheid van deze mijlpaal werd een jubileumrit georganiseerd, afgesloten met een bezoek aan stoomgemaal Hertog Reijnout.

Op deze bijzondere locatie konden de leden het stoomgemaal in werking zien en genieten van deze prachtige dag.

Ook werd medeoprichter en bestuurslid Jan van Duinkerken in het zonnetje gezet. Van Duinkerken is al vanaf het prille begin betrokken bij de vereniging als bestuurslid en viert dus ook zijn 10-jarig jubileum in deze rol.

Voorzitter Bab Bettink prees hem om zijn grote betrokkenheid en inzet voor de vereniging als penningmeester en vicevoorzitter, en reikte hem namens de leden het eerste exemplaar van de speciale jubileumsleutelhanger uit. Ook ontvingen Jan en zijn echtgenote Gerda een oorkonde, een boeket bloemen en een dinerbon. De jubileumsleutelhanger is een echt Nijkerks product, vervaardigd in de sociale werkplaats van kringloopwinkel Goed Bezig. Ook alle leden ontvingen zo’n sleutelhanger.

De Oldtimer Club Nijkerk werd in 2013 opgericht door Willem van Vliet, Jan van Duinkerken en Jaap Vermeer. In de afgelopen tien jaar is de club gegroeid tot een zeer actieve vereniging met ruim 140 leden met voertuigen (auto’s, motoren, bromfietsen) van 30 tot ruim 100 jaar oud.

bijdrage van Bab Betink

Meer foto’s in de fotoserie

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen