Lionsclub Hoevelaken steunt lokale goede doelen met succesvolle aspergepakkettenverkoop

Foto:

Lionsclub Hoevelaken heeft met het “Lions Hoevelaken Asperge diner” een indrukwekkend bedrag opgehaald voor Gezinshuis Zeldenrust en Familiehuis Nooitgedagt.

De verkoop van de aspergepakketten, speciaal rond Moederdag, heeft bijgedragen aan een waardevolle bijdrage aan deze lokale goede doelen in Hoevelaken.
Op 13 juni 2023 werden symbolisch cheques overhandigd aan de vertegenwoordigers van Gezinshuis Zeldenrust en Familiehuis Nooitgedagt door Maarten van Veelen en Tamar Kaijzer namens Lionsclub Hoevelaken. Beide goede doelen uitten hun dankbaarheid aan alle kopers van de aspergepakketten, die hebben bijgedragen aan het succes van dit initiatief.

De opbrengst stelt Gezinshuis Zeldenrust mede in staat om in 2023 een nieuw initiatief genaamd “De Loods” te starten, waar vier jongeren onder begeleiding stapsgewijs naar zelfstandigheid kunnen groeien. Familiehuis Nooitgedagt zal de donatie gebruiken voor financiële ondersteuning van pleegkinderen, zoals zwemlessen en cadeautjes, evenals voor de aanleg en het onderhoud van speeltoestellen en dierenverblijven.

Lionsclub Hoevelaken bedankt alle inwoners van de gemeente Nijkerk en Hoevelaken voor hun steun aan het “Lions Hoevelaken Asperge diner”. Dankzij hun bijdrage kan de club lokale goede doelen blijven ondersteunen en een positieve impact hebben op de gemeenschap.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen