Nederlands Kampioenschap Korfbal voor B-jeugd bij KV Telstar in Hoevelaken

Foto:

Zaterdag 24 juni is dé dag dat op hoog niveau kennisgemaakt kan worden met korfbal. Korfbalvereniging Telstar organiseert dan het Nederlands Kampioenschap Korfbal voor B-jeugd 1e-klasse. Het NK vindt plaats van 10:00 tot 16:30 uur.


Eerder dit jaar heeft de KNKV het Nederlands Kampioenschap Korfbal voor B-jeugd aan de Hoevelakense club toegewezen.

Acht teams uit geheel Nederland zullen deze zaterdag gaan strijden om het kampioenschap van Nederland. Gedurende de dag zullen er in totaal 16 wedstrijden gespeeld worden. De ploegenpresentatie is om 10:15 en de eerste wedstrijden beginnen om 11:00 uur. Alle wedstrijden staan onder leiding van bondsscheidsrechters die door het KNKV zijn aangewezen. Na de poule fase zullen de finales om 14:50 van start gaan.

De grote finale met de strijd om de titel ‘Kampioen van Nederland zal om 15:40 uur beginnen. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Het belooft een mooie dag te worden met veel korfbalplezier en spannende wedstijden. De organisatie is in handen van de toernooi commissie die alles op alles zal zetten om er een mooie dag van te maken voor spelers en toeschouwers. Met veel vrijwilligers is wederom hard gewerkt aan de voorbereidingen voor dit spektakel.
Zaterdag mogen aanwezigen getuige zijn van de kwaliteiten van “de besten” uit de hoofdklasse B. Van alle 4 hoofdklassepoules doen de nummers 1 en 2 mee aan dit NK.
Voor de spelers/speelsters is het een eer om mee te mogen doen aan dit kampioenschap.

Belangstellenden en supporters zijn van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen.
Advies is om zoveel mogelijk te carpoolen, met openbaar vervoer te komen of op de fiets, vanwege activiteiten in het dorp Hoevelaken en totale hoeveelheid beschikbare parkeerruimte.

Entree is gratis!

KV Telstar
Middelaarseweg 4B, Hoevelaken

Meer informatie: www.kvtelstar.nl

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen