Farid Aboyaakoub krijgt zijn auto terug, opgepimpt en wel

Foto:

Hij wist niet wat hij zag, Farid Aboyaakoub, vrijdagmiddag na toespraken van onder andere Bertil de Ridder.

Dat was niet zomaar. Aboyaakoub is 25 jaar in dienst van VdR druk & print. Dat werd gevierd met toespraken, hapjes en drankjes en cadeaus. Ee daarvan die auto. Het is de trots van Farid Aboyaakoub, maar de auto was wel aan een grondige opknapbeurt toe. Ineens was ie weg, die auto. Aboyaakoub had er zelfs de politie over gebeld. Maar het bleek allemaal doorgestoken kaart om hem dit cadeau te kunnen geven.

Dat cadeau was de trouwe medewerker meer dan waard. Hij kwam als Marokkaans kind naar Nijkerk en ging naar de Viersprong, het huidige Accent praktijkonderwijs. Mike Henry (van Accent) herinnerde hem als een jongen, die een voorbeeld was voor de hele school.

Volgens De Ridder is de carrière van Farid Aboyaakoub : ” een prachtige successtory tot nu toe en die is nog niet ten einde! Het is een prachtig voorbeeld voor alle jongeren die minder Skills hebben om uit te blinken in rekenen lezen en schrijven. Ik wil hen zeggen: je kunt succesvol vakman of vrouw worden, een afdeling aansturen, een vraagbaak zijn en op handen worden gedragen. Farid bewijst dat.”

“Juist op de momenten dat er geknokt moet worden om iets speciaals te bereiken samen, dan sta jij vooraan. Hier mag ook zeker de periode in genoemd worden waarin wij voor Studio Roof werkten. Wat een strijdlust en wat een doorzettingsvermogen heb ook jij daar laten zien.”

Volgens Bertil van de Ridder is het verhaal van Farid Aboyaakoub uniek en verdient het daarom wat extra aandacht.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen