Eerste Proef de passie zomerevenement uitverkocht

Foto:

Donderdag 13 juli was het eerste zomervakantie-evenement van Proef de passie: Cocktail & bites.


Deelnemers wandelden in kleine groepjes naar drie terrassen in de binnenstad van Nijkerk. Op elk terras werd een cocktail met een bijpassend hapje geserveerd. Zo proefden de deelnemers cocktails als de Sicilian Spritz, Dark ’n Stormy en de Italian Sunset. De smaken van de hapjes waren goed afgestemd op de drankjes.

Proef de passie werkte voor Cocktail & bites samen met Alberto’s Italian, Streams Breede Beek en Gastrobar Chez Naghmeh. Met 65 deelnemers was de cocktailtoer uitverkocht.

Nacht van Nijkerk

Het tweede zomervakantie-evenement van Proef de passie is tijdens de Nacht van Nijkerk op donderdag 17 augustus.

Proef de passie wil graag de vertrouwde winkelacties en aanbiedingen terug in de winkels tijdens de Nacht van Nijkerk. Veel winkelondernemers willen dat ook en daarom is het Voorproefje bedacht. De Nacht van Nijkerk staat voor samen proosten, ‘nog even het lekkere vakantiegevoel’ en ‘elkaar ontmoeten met een drankje’. Dit zijn de elementen die de Nacht van Nijkerk zo leuk maken. Het is gezellig in de cafés en op het Plein maar dat kan ook prima in de winkelstraten.

Wie straks meedoet aan het Voorproefje reserveert automatisch het speciaal ontworpen, unieke Nacht-van-Nijkerk-wijnglas.

Dit glas geeft toegang tot een speciaal uitgezette shoproute langs de deelnemende winkels. De shoppers worden ontvangen met een hapje en een drankje en ludieke aanbiedingen, acties en shopstunts. Proef de passie is momenteel bezig met het enthousiasmeren van de winkels en het samenstellen van de shoproute. Voor de shopper die het unieke Nacht van Nijkerk wijnglas reserveert staat straks een scala aan leuke aanbiedingen en hapjes en drankjes te wachten. Het wordt een enorm gezellige shopervaring tussen 17.00 en 21.00 uur. Daarna kunnen de voetjes van de vloer op het Plein en kan de Nacht van Nijkerk gevierd worden.

Reserveren voor de shoproute en het Nacht-van-Nijkerk-glas is aan te raden want er beperkt plek. Het Nacht-van-Nijkerk-glas is een must-have en in limited edition. Nu al reserveren kan door een email te sturen naar [email protected].

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen