De Samenwerking en Klein Hekkelder bundelen krachten

Foto:

ABZ De Samenwerking heeft 100 procent van de aandelen van Klein Hekkelder overgenomen.

Waarom een overname?

ABZ De Samenwerking en Klein Hekkelder zijn beide sterke spelers in de diervoermarkt. ABZ De Samenwerking is vooral actief in de melkveehouderij, terwijl Klein Hekkelder ook schapen- en geitenhouders voorziet van voer.

“Wij geloven in de kracht van een regionale aanpak”, vertelt directeur Marcel Roordink van ABZ De Samenwerking U.A. “De overname van Klein Hekkelder versterkt deze strategie en past goed bij onze missie: het beste dichtbij. Wij hebben moderne, goed uitgeruste productielocaties in alle belangrijke regio’s. Zo realiseren we korte lijnen en staan we dicht bij onze klanten en hun ondernemingen.”

Klein Hekkelder was op zoek naar een partner die aan de verdere professionalisering van de organisatie invulling kan geven en continuïteit biedt voor haar medewerkers en haar huidige en toekomstige klanten. “De keuze voor ABZ De Samenwerking is een logische stap voor ons, omdat de no-nonsens, klantgerichte cultuur van de bedrijven naadloos op elkaar aansluit”, aldus Henk van den Brink (directeur van Klein Hekkelder).

Wat verandert er voor klanten?

Voor klanten van Klein Hekkelder verandert er in eerste instantie niet veel. Het bedrijf blijft onder zijn eigen naam verdergaan en alle vertrouwde aanspreekpunten blijven beschikbaar.

Door de overname kunnen klanten van Klein Hekkelder gebruikmaken van de uitgebreidere dienstverlening van ABZ De Samenwerking. Zo krijgen ze toegang tot een groter assortiment aan producten en diensten, zoals advies en ondersteuning bij de bedrijfsvoering.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen