Nijkerkse sportverenigingen krijgen meer ruimte

Mark van der Stelt (VVD)
Mark van der Stelt (VVD)
Foto:

Sport is goed voor je lichaam en geest. Het helpt je fit te blijven, stress te verminderen en vrienden te maken. Daarom is het belangrijk dat iedereen de kans heeft om te sporten. Mark van der Stelt, raadslid namens de VVD, vindt sport dan ook belangrijk. Hij is zelf al van jongs af aan actief bij sportverenigingen. Hij weet dus hoe belangrijk sport is voor mensen.

Van der Stelt wil dat iedereen in Nijkerk de kans heeft om te sporten. Daarom heeft hij voorgesteld om extra geld te investeren in sportvelden.

Op dit moment hebben drie sportverenigingen in Nijkerk een tekort aan sportvelden. Dit zijn V.V. Sparta Nijkerk, Veensche Boys en NTC.

Veensche Boys heeft zelfs een wachtlijst voor nieuwe leden. Van der Stelt heeft veel contact met de voorzitter van Veensche Boys, Jan van Leuveren. Hij wil dat er snel een vierde voetbalveld komt voor Veensche Boys.

De wethouder stelde de raad voor om Veense Boys toe te voegen aan het onderzoek naar een goede plek voor de Baggelaar. De raad stemde daarmee in. Er wordt extra onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om een vierde voetbalveld voor Veensche Boys te aan te leggen.
Ook wordt er geld beschikbaar gesteld om extra ruimte te maken voor sport in het gebied Luxool.

Mark van de Stelt heeft de toezegging gekregen dat de wethouder ons op de hoogte houdt.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen