Hans Klok in Streams Breede Beek over zijn boek

Foto:

“Het verhaal achter de illusie”is de titel van zijn boek

Daarover wordt hij geïnterviewd door Laurie Vedder van Boekhandel Roodbeen over het boek. Journalist Marcel Langedijk volgde Hans Klok een jaar lang op de voet, op zoek naar de man en de wereld achter de illusie. Hans Klok is een goudeerlijk, geestig en onweerstaanbaar verhaal over de avonturen van een van de meest authentieke entertainers die ons land rijk is.

Hans Klok trad onlangs nog op in het Hart van Holland tijdens een benefietdiner voor de Breast Care foundation.

Op 25 otober is hij te gast in theater Streams Breede Beek. Op deze avond gaat Vedder in gesprek gaan met Klok over de toppunten uit zijn carrière, maar ook over wie de man achter de trucs écht is. En het zal natuurlijk geen echte avond met Hans Klok zijn, als er niet een klein beetje geheimzinnigheid en ‘magic’ zal plaatsvinden.

In eigen land is hij al vele jaren een echte BN’er – te zien in talkshows, reclames, quizshows en op rode lopers als goedlachse, aimabele publieksfavoriet. Soms vergeten we daarom misschien weleens dat hij behoort tot de top drie van beste illusionisten ter wereld, vergelijkbaar met legendes als David Copperfield en Siegfried & Roy. Een echte vakman, al vanaf zijn vroegste jeugd geobsedeerd door de magie en de geschiedenis van zijn metier. Ook nu nog is hij dagelijks vol overgave in de weer met nieuwe trucs: bouwen, repeteren, verfijnen.

Hans Klok is al meer dan dertig jaar een begrip in de internationale showbizz en een constante factor in onze eigen polderentertainmentindustrie. Al vanaf begin jaren negentig treedt hij onafgebroken op over de hele wereld: van China tot Frankrijk, van Duitsland tot Las Vegas, van Engeland tot een circustent op een verwaaid industrieterrein in de Hollandse provincie.

Over de avond

Het boek kost €22,99 en is verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen. Op de avond zelf zullen de boeken ook voldoende op voorraad zijn om te laten signeren.

Hans Klok komt woensdagavond 25 oktober naar Theater Streams Breede Beek in Nijkerk, Kloosterstraat 3. Van tevoren is er gelegenheid om te dineren, reserveren kan bij het theater. Een ticket kost €10,- en is verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen. Na afloop is er tijd om het boek te laten signeren. De avond begint in het theater om 20:15 uur. De inloop is vanaf 19:45 uur.

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen