Organisatie Kerstsamenzang Hoevelaken zoekt nieuwe mensen

Foto:

Dit jaar wordt voor de 56e keer de Kerstsamenzang in Hoevelaken georganiseerd.

Een hele mooie lange traditie, laagdrempelig, eerst bij Euretco en nu in de  Dorpskerk. Ze is bedoeld voor alle inwoners van Hoevelaken en omstreken,

De kerstsamenzang wordt georganiseerd door een club enthousiaste betrokkenen, afkomstig uit het dorp. Het evenement, dat jaarlijks honderden mensen trekt, is gebaseerd op drie pijlers: uiteraard samenzang van bekend kerstrepertoire, muziek en een voor de gelegenheid samengesteld kinderkoor. Ieder jaar worden nieuwe elementen toegevoegd.

De organisatie wil zich telkens vernieuwen om de traditie nog jaren voort te kunnen zetten. Vind je het leuk ook bij te dragen aan de organisatie van dit bijzondere evenement, dan ben je van harte welkom mee te doen.

Alle talenten zijn welkom, organisatorisch, PR, muzikaal etc. Vergaderingen zijn kort en vooral gezellig. Met als belangrijkste doel: er samen weer een mooie bijeenkomst van te maken.

Enthousiast: laat het weten aan Jeroen Satter, voorzitter stichting kerstsamenzang Hoevelaken (0653961865) of Adriaan Buitink, secretaris (0621206470). Of stuur een mail naar [email protected]

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen