Strandhuys neemt je mee de winter in

Foto:

Afgelopen zomer heeft het Strandhuys een eventkalender opgezet met onder andere een tapas dag, Cocktail en DJ Night, een Kidsday en nog veel meer.

MariĆ«lle Palma, de eventmanager van het Strandhuys: “Het was een groot succes. Eigenlijk zaten wij tijdens elk event vol. Dit hadden wij nooit verwacht voor de eerste keer.”

Winter eventkalender

Succes wordt geprolongeerd, dus is er nu ook een winter eventkalender. De folder staat op de tafels bij het Strandhuys, maar die kunt u hier ook inzien.

Vanaf 15 november gaat de kalender in, samen met de nieuwe menukaart. Op 17 november gaat de wintertuin open. Dat is een gezellig aangeklede en verwarmde stretchtent direct aan het pand, helemaal versierd in kerstsferen. De opening wordt feestelijk gevierd met een Cocktail en Dj Night.

Er volgen nog veel meer leuke events, – aldus Palma – zoals op 23 november een wijnproeverij en op 29 november een sinterklaas kidsday.
Op tweede kerstdag heeft het Strandhuys een avond georganiseerd met een heerlijk proeverij diner onder het genot van gezellige livemuziek van zangeres Anne en gitarist Erwin.

Zangeres Anne en gitarist Erwin, tijdens tweede kerstdag

Palma is enthousiast, want de eerste reserveringen voor alle events druppelen al binnen. Voor een terugblik van de afgelopen events en meer informatie over de aankomende events verwijst zij naar de website van het Strandhuys of social media.
Het Strandhuys is ook weer geopend op de maandag, zoals in de zomer. Dus 6 dagen in de week geopend vanaf 10:00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen