Opbouwen Menindoor Nijkerk is begonnen

Foto:

Voor velen is het aftellen begonnen want 2 november is de aftrap van het drie dagen durende spektakel de Menindoor Nijkerk.

Voor het zover is, moet er nog heel veel werk verricht worden.

De dagen voordat de indoor plaatsvindt, is er geen paard te bekennen in de rijhal van Luxool. Er rijden dan een heel ander soort PK’s rond, zo komen er bulldozers en/of shovels aan te pas. Er wordt een hoogwerker gebruikt en wie weet wat er nog meer aan mechanische PK’s gebruikt zal worden om ook dit jaar weer een parcours te bouwen.

Vele vrijwilligers zetten zich in om dit grootse evenement voor te bereiden. Noem bijvoorbeeld de bouwploeg die dagenlang hindernissen bouwt en op de juiste plek zet. Zo zal ook weer de beroemde brug in de rijhal verrijzen.

Vergeet ook niet de groep vrijwilligers die de aankleding van het parcours verzorgen, honderden, zo niet duizenden bloemen worden verwerkt om de hindernissen en alles er om heen, de bekende allure te geven.

Minder zichtbaar zijn de dames die ervoor zorgen dat alles maar dan ook echt alles nog eens extra schoongemaakt wordt. Tijdens het evenement werken de vrijwilligers niet minder hard, om het evenement goed en ordelijk te laten verlopen.

Alpe d’HuZes


Niet onbelangrijk te noemen, zijn de onmisbare parkeerwachters. Zij zamelen het hele jaar geld in door hand- en spandiensten voor derden te leveren en de opbrengst komt ten goede van de Alpe d’HuZes!
Dus uw parkeergeld komt ook dit jaar extra goed terecht. In 2022 hebben zij tijdens de Menindoor € 1615,41 opgehaald.

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen