VVD viert de Dag van de Ondernemer

Foto:

De derde vrijdag van november is de Dag van de Ondernemer.

IN een persbericht schrijft de Nijkerkse VVD: “De Nijkerkse VVD-fractie is de ondernemers in onze gemeente dankbaar. Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, een bruisende binnenstad en sponsoren verenigingen. De ondernemers zijn de basis van een welvarend Nederland.

In Nijkerk zijn veel ondernemers die een bijdrage leveren aan de levendigheid van de centra. Een van deze ondernemers is Kees Schalk, eigenaar van Optie1. Schalk is sinds 1999 als ondernemer actief in de telecom sector. Sindsdien is de markt grondig veranderd. Waar er begin van het millennium Nokia’s en Sony Ericssons verkocht werden, zijn dat nu Samsungs en iPhones. Dat Optie1 met zijn tijd meegaat blijkt ook doordat zonnepanelen en beveiligingscamera’s verkocht worden. In het kader van de Dag van de Ondernemer heeft de Nijkerkse VVD een bezoek gebracht aan Optie1.

Ook is er een bezoek gebracht aan Tomassen ICT in Hoevelaken. Tomassen is een betrokken ondernemer die naast het ondernemen ook actief is bij lokale evenementen, zoals het top2000 café. Tomassen ICT richt zich op ICT-infrastructuur, onder andere bij grootformaat printers en scanners.

VVD Nijkerk-Hoevelaken is deze ondernemers dankbaar voor hun bijdrage aan de Nijkerkse economie en hun maatschappelijke betrokkenheid. In Nijkerk mag met trots gesproken worden over de bijdrage van lokale ondernemers.”

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen