Nieuwe huurders verwelkomd in appartementen aan Lunetten

Foto:

Lunetten, een nieuwe straat in Het Spaanse Leger, verwelkomt met trots 15 nieuwe huurders in spiksplinternieuwe appartementen.

Het realiseren van deze sociale huurwoningen is – volgens de WSN – van groot belang in de huidige tijd en sluit naadloos aan op de visie van WSN: “We bouwen samen aan woongeluk, met bijzondere aandacht voor wie dat niet alleen kan.”

Blij om hier te wonen

In de duurzame appartementen, gebouwd door Lithos Bouw B.V. uit Amersfoort en ontwikkeld door Spaanse Leger B.V., wonen vooral jongeren en starters. Onder de nieuwe huurders is een jong stel dat voor het eerst gaat samenwonen. Dilara en Lucas delen hun enthousiasme: “We zijn blij dat we hier nu (samen)wonen. Via de projectwebsite van WSN konden we de bouw goed volgen, dat vonden
we heel fijn!”

Duurzame koers

De 15 appartementen in Lunetten zijn niet alleen een belangrijke toevoeging aan de nieuwe wijk, maar ook een fraai voorbeeld van duurzaam wonen. De woningen zijn volledig gasloos en uitgerust met een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Goed voor een lage energierekening en een lage CO2 uitstoot!
De appartementen hebben twee kamers, een woonkamer en een slaapkamer. WSN bouwt op dit moment ook in Nijkerkerveen. De 21 levensloop- en 8 eengezinswoningen van het project De Goede Woning worden half december opgeleverd.
Meer weten over dit project? Klik dan hier.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen