Een volle bak met liefde tijdens spijkerbroekengala

Foto:

Vrijdag 1 december j.l. was het de negende editie van het net even anders gala in jeans.

Het was volle bak in Hart van Holland. Alle gasten kwamen in spijkeroutfit inclusief een touch of love om het gala met als thema “All we need is love” bij te wonen en met elkaar het verschil te maken voor de met zorg uitgekozen doelen.

De sfeer zat er snel in. Er werd een record opbrengst van maar liefst 209.410 Euro met elkaar bijeengebracht.

Dit jaar koos de stichting Spijkerbroekengala voor maar liefs vijf goede doelen waaronder Stichting Bretels, Stichting Fonkel, Nederlandse Rett Syndroom vereniging, Vrienden UMC Wilhelmina Kinderziekenhuis en Stichting Avonturen van Maas.

Het dak ging er af met diverse artiesten en entertainment waaronder Marco Schuitmaker, onze presentator Freek Bleijenberg, de allround entertainment band BTMS, zangeres Fabienne Noorlander, rasartiest Emmanuel Anning (Mc RiverJaxx) en de hilarische bingo show. De liefdeswaarzegster en steltlopers zorgden voor de liefdes touch evenals de culinaire verwennerijen van de keukenbrigade van Hart van Holland.

Martijn Veen, bestuurslid van het Spijkerbroekengala, veilde de ludieke en unieke aangeboden veiling stukken op zijn geheel eigen wijze en bracht de biedingen tot ongekende hoogten. Notaris Madeline Westers stond hem terzijde. De vrijwilligers mogen ook zeker genoemd worden, zonder hen geen Spijkerbroekengala. Daaronder ook dit jaar mensen van het GlazenThuis

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen