Achtervolging eindigt op het Hazeveld

Foto:

Maandagavond rond 22:00 uur was het Hazeveld het toneel van een spectaculaire politieactie, compleet met meerdere sirenes en politievoertuigen.

De politie slaagde erin een auto, die volgens een ooggetuige al vanaf de A28 afrit Nulde werd achtervolgd, te immobiliseren door hem op een wegverhoging vast te zetten. Omstanders wisten te melden dat de bestuurder van de wagen, die zonder rijbewijs reed en beweerde de auto geleend te hebben, onmiddellijk is gearresteerd. Zijn medepassagier probeerde te ontsnappen te voet, maar werd snel opgepakt. De politie heeft kort gezocht in de omgeving, uitgaande van de mogelijkheid dat de gevluchte passagier iets had weggegooid.

Het Hazeveld, normaal een drukke weg, was ongeveer 45 minuten afgesloten. Een alerte buurtbewoner speelde een cruciale rol in het omleiden van het verkeer. De achtergelaten auto van de verdachten werd later die avond, rond 23:30 uur, opgehaald. De specifieke beschuldigingen tegen de twee mannen, afgezien van het ontvluchten van de politie, zijn nog onduidelijk.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen