De Groene KnuppelSSS en Kanpai behouden hun titel

Foto:

Dat is het resultaat van het Nieuwjaarsvolleybaltoernooi in Sporthal Strijland.

De titel in de dames tweede klas werd overgenomen door VOLO/Isokern, dat vorig jaar de finale van het Corlaer college had verloren.

De dames van Corlaer kwamen de in eerste klas net iets tekort om een rol van betekenis te spelen.
In de dames eerste klas verloor Kanpai de eerste set van het toernooi van Renswouw. De tweede set kwamen de dames in hun ritme om vervolgens in de poule de andere twee wedstrijden te winnen.
In de finale waren ze ook te sterk voor debutant Renswouw, dat hiermee op de tweede plaats eindigde. De blauwe tijgahs van NVC eindigden op de derde plaats door de dames van Corlaer te verslaan.

In de tweede klas dames wonnen zowel Voko/Isokern als Loonbedrijf hun beide poulewedstrijden. In de finalepoule wonnen ze allebei van Voko/Fire Prevent, maar Loonbedrijf Verhoef kwam tegen VOKO/Isokern net tekort en eindigde hiermee op de tweede plaats.

In de A. Groep begon favoriet Groene KnuppelSSS met een nederlaag tegen the good, the bad and the criples. Hierna herpakte het team zich. Het won de overige drie wedstrijden. Omdat the good, the bad and the criples een set tegen Autoservice Van Mechelen lieten liggen, werden zij op puntensaldo derde achter Kuiper Control.

In de finale kwam Kuiper Control niet goed in de wedstrijd en verloor beide sets. Dus konden De Groene KnuppelSSS de eerste prijs weer gaan vieren.

13 janauri gaat het toernooi verder heren/mixed teams in de B.-, -C- en D. groep. Tussen tien en vijf uur is iedereen welkom in Sporthal Strijland.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen