Mini Opslag Watergoor

Foto:

We stellen ons graag aan u voor.

Sinds Augustus 2022 zijn wij, Mini Opslag Watergoor gevestigd aan de Watergoorweg 57A in Nijkerk.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een mini opslag. Wij verhuren units vanaf 1m2 tot 20m2 met de hoogte van 2,5 meter hoog. Dat doen we, omdat na onderzoek bleek, dat  er toch nog veel behoefte is aan ruimte om spullen op te slaan.
Voor zowel particuliere als zakelijke opslag.

Opslag ideeën

  • tijdelijke opslag, verhuizing zowel particulier als zakelijk,
  • inboedels van huis, kantoor, caravan of boot,
  • administratie die bewaard moet worden,
  • campingspullen, tuinmeubilair, wintersport spullen etc.. etc.


Ook hebben we sinds kort buitenunits in de verhuur. De buitenunits zijn geïsoleerd en geventileerd. Deze units kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld de opslag van motoren. Kleine zelfstandigen kunnen opslag nodig hebben voor spullen die – volgens wetgeving – niet binnen in ons pand mogen staan. In deze buitenunits kunt u 24/7 terecht.

Verder is ons pand en zijn de buitenunits volledig beveiligd met camera’s. Ons pand heeft ook brand en inbraakalarm.
Met een persoonlijke app heeft u toegang tot uw unit.

U kunt 7 dagen in de week vanaf 6.00 uur tot 23.00 uur bij uw spullen. De temperatuur blijft in het pand minimaal 10 graden.

U kunt bij ons gebruik maken van onze dolly’s, steekwagen of karretjes. Om pallets te verplaatsen is een pompwagen beschikbaar.

Ook hebben wij twee kleine aanhangwagens (750 kg) die u als unithouder kunt gebruiken bij aanvang en beëindigen van de huurperiode.

We zijn van dinsdag tot vrijdag aanwezig van 9.00uur tot 17.00uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarbuiten alleen op afspraak.
U kunt ons vinden via de website, of via onze social media Facebook en Instagram. Zo blijft u op de hoogte van ons aanbod en acties.
Wij houden van een persoonlijk contact met onze huurders en waar kan zullen wij meedenken voor een goede oplossing. We nodigen u dan ook van harte uit, om vrijblijvend bij ons langs te komen voor meer informatie of voor een rondleiding.

Mini Opslag Watergoor
Watergoorweg 57A
3861MA Nijkerk
033-2087420
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen