Dameskleding Masselink voor het laatst op de Nijkerkse markt

Foto:

Na meer dan 40 jaar actief te zijn geweest op diverse markten, heeft Dameskleding Masselink afgelopen vrijdag haar laatste marktdag beleefd op de Nijkerkse markt.

Echtpaar Masselink heeft besloten het rustiger aan te gaan doen. Hoewel ze nog niet volledig stoppen met hun activiteiten.

De marktbezoekers hebben jarenlang kunnen genieten van het uitgebreide assortiment en de persoonlijke service die dameskleding Masselink bood. Hun aanwezigheid heeft zonder twijfel bijgedragen aan de levendigheid en diversiteit van de markt, waar ze een vaste waarde werden voor vele klanten.

Marktmeester Gijsbert Bast nam officieel afscheid van de heer en mevrouw Masselink tijdens hun laatste dag op de markt. “Ze zullen ongetwijfeld gemist worden,” aldus Bast.
Op dit moment zijn er gesprekken gaande met meerdere gegadigden om de lege ruimte op de markt weer op te vullen en dan het liefst weer met een kledingkraam.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen