Oude tijden herleven bij Majorette Showteam Nijkerk

Afgelopen zaterdag, 9 maart, hield Majorette Showteam Nijkerk een uitvoering in sporthal Corlaer.

Het thema van de uitvoering was terug in de tijd. Zo gingen Esmee, Jasmijn, Noa en Naomi met hun allereerste show. Ze zijn nog maar zes jaar. De show was op muziek van K3, met het nummer Lieve Maxima.

Zij lieten ook samen met Joyce een prachtige show zien, die zij op dit moment ook op wedstrijden laten zien. Prachtig om te zien hoe deze meiden in 10 jaar tijd zo enorm gegroeid zijn.

Maaike en Jacqueline lieten samen met Denise, de speciaal voor deze uitvoering weer even terug is gekomen, hun prachtige routine zien op muziek van The Wizz. Ook voor hun was dit hun allereerste show van 15 jaar geleden.

Alle meiden lieten ook hun prachtige solo’s, duo’s en team aan alle belangstellenden vol overgave zien.

De trainsters en oud leden, Hendrika, Marjon en Magdalena lieten één van hun vele show zien. Met deze show hebben zij in 2009 een prachtige 2e plaats behaald op het Nederlands Kampioenschap.

Eén van de jongste leden van de vereniging, Faye (5), mocht voor de allereerste keer de vloer op. Zij had een mooie show op verplicht muziek van de bond. Zij valt onder de categorie Kids Twirl, dit is een voorbereiding op de echte shows. Hier mag zij laten zien wat zij allemaal al geleerd heeft.

Als afsluiter van de dag, deed Faye samen met Lotte (4) de muizendans van de Julianatoren. Samen met alle leden op de achtergrond sloten zij deze prachtige middag met elkaar af.

Twirlen is een combinatie van ritmisch gymnastiek en dans waarbij je ook een baton gebruikt.

Ben jij 4 jaar of ouder en zou jij ook eens willen kijken of dit iets voor jou is, je bent van harte welkom op een trainingsavond. Ze trainen op dinsdagavond vanaf 18:45 in de gymzaal van de kindcentrum Oranje Nassau op de Eijkmanplantsoen 3. Mocht je meer informatie willen, bellen of mailen mag ook.
Mail: [email protected]
Hendrika: 06 40 86 24 02

bijdrage van Magdalena Kuis-Bentlage in de fotoserie nog een paar foto’s

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen