Op Koningsdag gratis kermispret voor kinderen

Foto:

Goed nieuws voor kinderen, die op Koningsdag niet naar de kermis kunnen omdat hun ouders het niet kunnen betalen.

Strippenkaart

De Oranjevereniging en de Gemeente hebben samen een plan bedacht om deze kinderen (tot 18 jaar) toch een leuke dag te bezorgen.

Kinderen van ouders (in de gemeente Nijkerk), die een bijstandsuitkering of Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) ontvangen, kunnen een gratis strippenkaart voor de kermisattracties aanvragen. Dit kan tot 15 april 2024 via e-mail.
De strippenkaarten worden per post verstuurd naar de ouders. In de nieuwsbrief die alle bijstandsgerechtigden binnenkort van de gemeente ontvangen, staat meer informatie over hoe ze zich kunnen aanmelden.

Vrijwilligers

De Oranjevereniging hoopt dat alle kinderen op Koningsdag kunnen genieten van de kermis. Hiervoor zijn wel vrijwilligers nodig om te helpen als begeleider van de attracties.

Wie zich als vrijwilliger wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar [email protected]. Als dank worden alle vrijwilligers in juni getrakteerd op een barbecue.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen